Öntözéstechnika

Tervezés

Egy szép kert alapja a jól átgondolt, a kert későbbi fejlődéseit is figyelembe vevő öntözőrendszer. Ezért is szükséges megtervezni minden kert öntözését.  Az általunk épített öntözőrendszereket minden esetben tervezés előzi meg. Árajánlatot kizárólag az elkészült terv alapján adunk. Kertész kollegáknak is tervezünk öntözőrendszert, részletes anyagkirással. Vállaljuk továbbá, a saját kezűleg kivitelezendő (csináld magad) öntözőrendszerének számítógépes tervezését, anyagbeszerzését, művezetését.

Telepítés

Az öntözőrendszert a részletes és pontos terv előzi meg, ezután következik a kivitelezés. 
Régi beállt kertje van, unja már a kézi öntözést? Ne aggódjon néhány nap alatt az Ön kertjébe is építhetünk öntözést. Kíméletesen a lehető legnagyobb odafigyeléssel annak érdekében, hogy minnél hamarabb eltünjön az építés nyoma.

Csináld magad.

Ha Ön saját maga szeretné kiépíteni az öntözőrendszerét, mi segítünk ebben!
A helyszínrajz pontos elkészítése érdekében legtöbb esetben mi mérjük fel a kertet, hiszen a napi rutin egyszerűségével sokkal gyorsabb és célravezetőbb. Így nem kell méregetnie, szerkesztgetni, fotókat feltölteni, ami alapján még jó néhány kérdés merülne fel. Hisszük, hogy a személyes találkozás a leendő öntözőrendszer lehetőségeinek felvázolása, tanácsadása, meggyőzi a megrendelőket abban, hogy jó szakemberre lelt, aki támogatja munkájában. Nem gondoljuk, hogy mindezt megkaphatják egy webáruházhoz beküldött rajz alapján elkészült tervtől. A kert felmérése, a terv értelmezése és a kivitelezés egyszerűsége érdekében mellékeltünk egy kis Tervezési, Telepítési egyszer egyet. A terv elkészülte után részletes ajánlatot adunk, mely elfogadása esetén, szállítjuk az anyagokat. Nem futárral! Kiszállításkor átnézzük az anyagokat, gyorstalpaló képzést nyújtunk a szerelésről. Szükség esetén kitűzzük a rendszert, építési tanácsokat adunk. Igény szerint a megépített rendszert beszabályozzuk, beállítjuk.

Átépítés és javítás

Átépítette kertjét, megnőttek a növények, nem jut mindenhová elegendő öntözővíz? Hívjon bennünket, felmérjük a lehetőségeket és segítünk, hogy újra eredeti funkcióját tudja betölteni a rendszere.

Karbantartás – Tavaszi beüzemelés

Rég nem látta rendszerét szakavatott kolléga? Szeretné, ha indításkor valaki átnézné, hogy biztosan jól működik minden, esetleg az apróbb állításokat is elvégeznék? Bízzaránk, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Karbantartás – Őszi víztelenítés

Ha cégünk által telepített rendszere van, úgy az őszi szezonban jelentkezünk és elvégezzük a víztelenítést. Az ön rendszere biztonságban van a fagyok elől.

Ön még nem tagja ügyfeleinknek? Szeretné, ha végre megbízható emberekre bízhatná rendszerét? Ne keressen tovább, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Buda és vonzáskörzeteiben vállaljuk az őszi víztelenítést. 

Áraink: Zónánként 1.200Ft, de min. 6.000Ft

Termékek

Munkánk során Hunter és Rain Bird termékeket használlunk. A Hunter termékekkel kapcsolatban a gyártó honlapján, vagy a magyarországi képviselet oldalán tájékozódhat. A Rain Bird termékekről bővebb információt talál a rainbird.com honlapon.